Sociaal Fonds

Het Sociaal Fonds in een initiatief vanuit Van Dinther. Een mooi initiatief waarbij we goede doelen steunen.

Hoe werkt het Sociaal Fonds?

Iedere medewerker van Van Dinther zet een vast percentage van de winstuitkering aan de kant. Dat bedrag wordt vervolgens verdubbeld door de directie. Dit mooie bedrag wordt vervolgens ingezet om goede doelen te steunen met een financiële bijdrage. Op die manier dragen wij als bedrijf een steentje bij aan de maatschappij.

Goede doelen

Van Dinther draagt bij aan goede doelen, mooie initiatieven en bijzondere acties. Groot klein, landelijk of regionaal, wij helpen graag. Het Sociaal Fonds bestaat uit drie bestuursleden, die het bedrag maandelijks verdelen. Iedereen kan ideeën aandragen bij het bestuur, jij ook! Heb jij een mooi initiatief? Wij horen het graag via info@vandinther.net.

Onze bijdragen

Stichting Leergeld

Een goed doel waar we al jaren nauw bij betrokken zijn is Stichting Leergeld. Deze organisatie maakt zich dagelijks sterk voor kinderen tussen 4 en 18 jaar die opgroeien in minima-gezinnen zodat zij kunnen deelnemen aan een schoolreisje of een sportclub. Ook helpt Stichting Leergeld bijvoorbeeld met schoolspullen, een laptop, een fiets, zwemles, sport, muziekles of een verjaardagspakket.

Meer weten over Stichting Leergeld? Bezoek hun website voor meer informatie:

Neem contact met ons op