Enterprise Content Management

Een Enterprise Content Management (ECM) systeem is een oplossing voor ongestructureerde informatie, waaronder documenten, e-mails, afbeeldingen, video's, nieuwsberichten, taken, blogs, wikipagina's, en meer. Het is een totaaloplossing die steeds meer nodig is vanwege de explosieve groei van dit soort content. Een ECM systeem verbetert de vindbaarheid en maakt het gemakkelijker om rekening te houden met bewaar- en vernietigingstermijnen. Hiervoor heeft Van Dinther E-Content 365 ontwikkeld!

E-Content 365

E-Content 365 is ontwikkeld als toevoeging op Microsoft 365, zodat informatie gestructureerd bewaard wordt binnen jouw Microsoft 365-omgeving. Met onze zoekfunctie vind je snel klanten of relaties afkomstig uit jouw ERP systeem terug, waarbij alle gerelateerde documenten voor je worden opgehaald. Volledig afgestemd op de behoeftes en wensen van jouw organisatie.

Creëren van draagvlak

Creëren van draagvlak en adoptie is een belangrijke factor voor het gebruik van E-Content 365. Het is een proces waarbij acceptatie en samenwerking binnen jouw woningcorporatie een grote rol spelen. Zodra men inziet dat onze oplossing bijdraagt aan een efficiënte manier van werken én verbetering van de klantenservice vergroot dat de kans op succes.

Datamanagementstrategie

Wij adviseren je een plan te maken hoe de gegevens binnen jouw woningcorporatie beheerd worden. Ook wel data-managementstrategie genoemd. Dit biedt diverse voordelen voor zowel jouw organisatie als jouw medewerkers. In het tijdperk van big data is het hebben van een goede datamanagementstrategie steeds belangrijker geworden.

Volledig SaaS

E-Content 365 is ontwikkeld met een echte cloudvisie en is een volledig geïntegreerde oplossing op het Microsoft 365 platform. Data en documenten staan als een volledige Software as a Service (SaaS) in de Microsoft Cloud en niet bij Van Dinther of een hostingpartij op een server. Op die manier bent en blijf jij eigenaar van jouw eigen data. 

Neem contact met ons op