Conversiediensten

Van Dinther biedt conversiediensten voor fysieke en digitale documenten. Wanneer je voor E-Content 365 kiest, ontzorgt Van Dinther je tijdens het implementatietraject om jouw documenten van het oude systeem naar E-Content 365 om te zetten. De beschikbare metadata wordt beschikbaar gemaakt zodat documenten goed ontsloten wordt. Van Dinther heeft meer dan 30 jaar ervaring met conversiewerkzaamheden, met name in de woningcorporatiebranche. 

Scanservice 

Wij bieden een scala aan scanfaciliteiten en -diensten, waaronder scannen van documenten van alle soorten en maten, inclusief grootformaat zoals tekeningen, boeken en kranten, VHE-dossiers, projectdossiers en algemene dossiers. Ook voor indexeringswerkzaamheden en OCR-, OMR- en ICR-services, evenals dataformaatconversie naar bijvoorbeeld TIFF, JPG, PDF, HTML en XML kun je bij ons terecht. We hebben scanners voor alle soorten papier, documenten, boeken, tekeningen en foto's. 

Afwijkende formaten

Van Dinther biedt ook scanfaciliteiten voor het scannen van documenten tot A3 enkel- of dubbelzijdig, technische tekeningen van A4 tot en met A0 in zwart-wit en full colour, kranten, tijdschriften, boeken, foto's en nog veel meer. We bieden ook scanservices en hardware voor het digitaliseren van microfilmbestanden.

Beschikbare uitvoerbestanden 

Uitvoerbestanden kunnen worden geleverd in verschillende bestandsextensies, waaronder TIFF, CALS, JBIG, JPEG, JPEG 2000 (JPM), PDF, PDF-A, XML, CIT en DOC (naar Microsoft Word geconverteerde scanfiles). Van Dinther biedt ook PDF-conversie en OCR-services, waarbij gescande documenten kunnen worden omgezet naar een Adobe PDF-formaat of Microsoft Word-documenten met behulp van OCR-technologie. OCR-technieken worden ook toegepast voor het grootschalig geautomatiseerd indexeren van gescande documenten, waarbij wij gebruik maakt van verschillende OCR-engines. 

Wil je gebruik maken van onze conversiedienst?

Heb je interesse om jouw documenten door ons om te zetten en gereed te maken voor E-Content 365? Neem dan contact op via onderstaand formulier en we vertellen graag hoe wij dat aanpakken.

Neem contact met ons op