Over ons

Van Dinther is gevestigd in Raamsdonksveer (aan de A27). Doordat wij zelf softwareontwikkelaar zijn en kennis hebben van de woningbouwbranche, sluiten onze oplossingen perfect aan op de organisatie en processen van onze klanten.

Wie is Van Dinther?

Van Dinther, opgericht in 1992, ligt in Raamsdonksveer. Een team van professionals zet zich iedere dag in om informatie op een goede en makkelijke manier toegankelijk te maken. Dat alles binnen de woningcorporatiemarkt. Met de kennis en ervaring die we de afgelopen 30 jaar hebben opgedaan, weten we precies waar de klant behoefte aan heeft. 

Ons team

Bij Van Dinther hebben we een team van getalenteerde professionals. Ons team brengt een breed scala aan expertise en ervaring samen om aan de behoeften van onze klanten te voldoen.

Vacatures

Op zoek naar een uitdagende baan bij Van Dinther? Check snel of we vacatures open hebben staan. Geen openstaande vacature? We zijn altijd open voor nieuwe talenten!

Partners

Bij Van Dinther geloven we in de kracht van samenwerking en partnerschap. Daarom werken we samen met een reeks vertrouwde partners die onze inzet delen. Samen leveren we onze klanten de best mogelijke oplossing.

Sociaal Fonds

Het Sociaal Fonds in een initiatief vanuit Van Dinther. Een mooi initiatief waarbij we goede doelen steunen. Iedere medewerker zet een vast percentage van de winstuitkering apart om goede doelen te steunen.

In de media

Op deze pagina staat een verzameling van media-uitingen waarin Van Dinther wordt uitgelicht. Je vindt hier onder andere interviews en artikelen terug van de CorporatieGids waarin ons bedrijf wordt besproken.

Veiligheid

Van Dinther voldoet aan de internationale eisen omtrent informatiebeveiliging en kwaliteitsmanagement. Bekijk onze certificaten. 


Neem contact met ons op