Digitaal ondertekenen

Met de verschuiving van poststromen van fysiek naar digitaal, worden centrale postafdelingen steeds kleiner of verdwijnen zelfs helemaal. Efficiëntere communicatie met externen via e-mail en webportalen is populair. Dit brengt de wens met zich mee om documenten niet meer fysiek, maar digitaal te ondertekenen. Van Dinther staat ervoor open om te koppelen met applicaties die digitaal ondertekenen mogelijk maken. Jouw document wordt na het digitale tekenproces automatisch op de juiste plek in E-Content 365 bewaard.   

Efficiënt proces

Elektronisch ondertekenen bestaat uit drie eenvoudige stappen:

  1. Documenten worden naar één of meerdere interne collega's of externen verstuurd.
  2. Vervolgens wordt het document digitaal ondertekend binnen de applicatie van de klant.
  3. Door de integratie met E-Content 365 wordt het document op de juiste plek opgeslagen en is dus makkelijk terug te vinden onder de desbetreffende huurder of vastgoedeenheid. Het proces wordt eenvoudig bewaakt vanuit E-Content 365. 

Koppelingen

Van Dinther heeft koppelingen met digitale ondertekenapplicaties. Heb je een wens op dit gebied? Geef het gerust aan, zodat wij indien nodig een nieuwe koppeling voor je kunnen realiseren. 

Neem contact op

Het gebruik van digitale handtekeningen heeft de potentie om administratieve processen te stroomlijnen, de efficiëntie te verbeteren en de gebruikerservaring te verbeteren. Vul onderstaande contactformulier in en dan bespreken wij graag met je hoe je binnen E-Content 365 digitaal ondertekenen mogelijk maakt. 

Neem contact met ons op