E-Content 365

Jouw applicatielandschap en de daarbij behorende informatiestromen zijn continu in beweging. En zo hoort het ook, want verbetering en dienstverlening naar de klant staat voorop! Het is de opdracht en uitdaging van Van Dinther om binnen die dynamische omgeving een toekomstbestendig product te ontwikkelen dat waarde toevoegt aan dat proces.

Volledige Microsoft 365 integratie

Onze oplossing E-Content 365 biedt een naadloze integratie met Microsoft 365 en Teams, waardoor klanten gemakkelijk documenten opslaan en openen zonder van applicatie te hoeven wisselen. Door te kiezen voor de bewezen technologie van Microsoft biedt Van Dinther een Enterprise Content Management-oplossing in een vertrouwde samenwerkomgeving. E-Content 365 is een laagdrempelige applicatie waarin de gebruiker snel zijn of haar weg zal vinden!

Ondersteuning aan wet- & regelgeving door gebruik van CORA

E-Content 365 is ontwikkeld voor woningcorporaties om te kunnen voldoen aan de AVG en overige wet- en regelgeving. Van Dinther volgt daarbij de referentiestandaard CORA. Deze afkorting staat voor Corporatie Referentie Architectuur en is ontwikkeld door CorpoNet. De CORA is door Van Dinther vertaald naar een best practice voor de inrichting van E-Content 365. Hierbij is de jarenlange ervaring van Van Dinther binnen de woningcorporatiebranche toegepast. Jouw inbreng is hierbij belangrijk. In samenspraak met de klant wordt de best practice namelijk volledig op maat gemaakt. Hierdoor kan E-Content 365 de processen binnen jouw woningcorporatie optimaal ondersteunen.

Zorgeloos klantgegevens beheren met gegarandeerde kwaliteit

Door advisering en de juiste begeleiding bij het implementeren van E-Content 365 ontzorgt Van Dinther je met het in succesvol gebruik nemen van jouw Enterprise Content Management Systeem. Vervolgens houd je de datakwaliteit van E-Content 365 met een dashboard in de gaten. Indien gewenst zet je op basis van deze resultaten verbeteracties uit.

Flexibel & schaalbaar

Onze oplossing is flexibel en wordt aangepast naar de grootte en structuur van elke corporatie, waardoor je een op maat gemaakte oplossing krijgt die voldoet aan de specifieke behoefte van jouw organisatie. Meedenken met de klant staat bij ons op nummer één!

Wilt u een demo aanvragen?

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden van E-Content 365 in combinatie met Microsoft 365 voor jouw woningcorporatie? Neem contact met ons op via onderstaand formulier en we komen graag bij je langs om je meer te vertellen en het live te laten zien.

Vraag nu een demo aan