Verbeteren datakwaliteit

Om optimaal gebruik te maken van E-Content 365 bieden wij een drietal services aan om de kwaliteit van uw data te verbeteren. Samen met onze partner Azami ondersteunen wij u met het anonimiseren van uw data. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor tekstherkenning (OCR) en conversiediensten.

Data anonimiseren

Van Dinther biedt samen met partner Azami ondersteuning aan woningcorporaties bij het anonimiseren van hun data om te voldoen aan de eisen van de Autoriteit Persoonsgegevens volgens de AVG-wetgeving. Het is belangrijk om alleen essentiële persoonsinformatie te bewaren en niet-essentiële informatie te vernietigen, wat bekend staat als data-minimalisatie.

Tekstherkenning (OCR)

Tekstherkenning (OCR) in documentbeheer is een waardevol hulpmiddel voor bedrijven die grote hoeveelheden papieren documenten moeten verwerken. Hiermee wordt tekst uit gescande afbeeldingen of documenten omgezet in digitale tekst, waardoor deze bestanden geschikt worden om te bewerken en te doorzoeken. Van Dinther kan u daarbij helpen!

Conversiediensten

Na uw keuze voor E-Content 365, biedt Van Dinther u de mogelijkheid om tijdens het implementeren uw documenten van het oude systeem naar E-Content 365 om te zetten. De beschikbare metadata wordt beschikbaar gemaakt zodat documenten goed ontsloten wordt. Van Dinther heeft al meer dan 30 jaar ervaring met het converteren van documenten, met name in de woningcorporatiebranche.

Neem contact met ons op