Koppelingen

Van Dinther besteedt veel tijd en energie aan het ontwikkelen van koppelingen. Door middel van koppelingen zorgen we er samen met andere leveranciers voor dat woningcorporaties snel de juiste documenten en data gevonden hebben. Deze koppelingen zijn een verrijking voor E-Content 365 en maakt het werken met onze oplossing makkelijker en de dienstverlening beter!

Waarom integreren met andere systemen?

Van Dinther heeft in de afgelopen jaren met verschillende ERP-systemen gekoppeld. De meerwaarde van E-Content 365 komt optimaal tot zijn recht wanneer het op een juiste wijze gekoppeld is aan een Enterprise Resource Planning (ERP)-systeem. E-Content 365 haalt de metadata uit het ERP-systeem op, zodat de documenten op de juiste wijze worden opgeslagen en ook weer goed terug te vinden zijn. Vanuit de klantkaart van het ERP-systeem heeft men via een druk op de knop, de zogenaamde hotkey, direct toegang tot de relevante documenten in E-Content 365.

Blijven innoveren

Maar Van Dinther koppelt niet alleen met ERP-systemen. Koppelingen omvatten ook nieuwe functionaliteiten, werkstromen, apps en koppelingen. Van Dinther wil met deze ontwikkelingen zoveel mogelijk aansluiten op zowel de ontwikkelingen op technologisch gebied als de veranderingen in de corporatiebranche. Om zo goed mogelijk op de wensen van de corporaties aan te sluiten werken wij met het indienen van wensen en het peilen van de wensen bij onze klanten. Dit doen we onder andere door middel van onze gebruikersvereniging.

Met welk systeem wilt u koppelen?

Zijn er systemen of applicaties die je momenteel gebruikt, maar die nog niet geïntegreerd zijn met E-Content 365? Vul het onderstaande contactformulier in en dan gaan we graag het gesprek met je aan over de wensen en behoeftes op dit gebied.

Neem contact met ons op