Creëren van draagvlak en adoptie

Creëren van draagvlak en adoptie is een belangrijke factor voor het gebruik van E-Content 365. Het is een proces waarbij acceptatie en samenwerking binnen uw woningcorporatie een grote rol spelen. Zodra men inziet dat onze oplossing bijdraagt aan een efficiënte manier van werken én verbetering van de klantenservice vergroot dat de kans op succes.

De gebruiker staat centraal

De techniek en de implementatie is één ding, maar het creëren van draagvlak voor een nieuwe manier van werken is het andere. Een implementatietraject is bij Van Dinther niet alleen techniek, maar ook vooral ook het luisteren naar de gebruiker en zorgen dat alle eisen en wensen een plek krijgen. We werken met verschillende werkgroepen en richten E-Content 365 voor ieder proces op maat in. We gebruiken daarbij uiteraard onze best practice op basis van de laatste CORA-processen. Bezoek de website van CorpoNet voor meer informatie over CORA.


Vragen? Neem contact op

Ben je benieuwd hoe wij zorgen dat al jouw eisen en wensen een plek krijgen? En wil je weten hoe wij voor je een op maat gemaakte EMC oplossing inrichten? Vul dan onderstaand formulier in. We nemen uitgebreid de tijd om al jouw vragen te beantwoorden.

Neem contact met ons op