Oplossingen

De Enterprise Content Management oplossingen van Van Dinther zijn erop gericht om informatie binnen jouw Microsoft 365-omgeving, in welke vorm dan ook, op een eenvoudige wijze toegankelijk te maken.

Enterprise Content Management

Van Dinther heeft E-Content 365 ontwikkeld, een samenwerkomgeving voor het structuren van informatie, zoals documenten, e-mails, afbeeldingen, video's, nieuwsberichten, taken, blogs, wikipagina's en meer. Dit Enterprise Content Management (ECM) systeem verbetert de vindbaarheid en vereenvoudigt het beheer van bewaar- en vernietigingstermijnen.

Verbeteren datakwaliteit

Om volledig te profiteren van E-Content 365, bieden we drie services aan om de kwaliteit van jouw gegevens te verbeteren. Bovendien kun je ook bij ons terecht voor tekstherkenning (OCR) en conversiediensten.

Procesondersteuning

Binnen E-Content 365 biedt Van Dinther aanvullende modules die de efficiëntie en productiviteit van jouw medewerkers aanzienlijk verbeteren. Factuurherkenning, elektronische ondertekening en het instellen van bewaar- en vernietigingstermijnen zijn waardevolle toevoegingen aan het standaard E-Content 365-pakket. Bovendien werken we voortdurend aan nieuwe integraties om de verbinding met andere softwarepakketten te versterken.

Neem contact met ons op