Oplossingen

De Enterprise Content Management oplossingen van Van Dinther zijn erop gericht om informatie binnen jouw Microsoft 365-omgeving, in welke vorm dan ook, op een eenvoudige wijze toegankelijk te maken.

Enterprise Content Management

Van Dinther heeft E-Content 365 ontwikkeld, een samenwerkomgeving voor het structuren van informatie, zoals documenten, e-mails, afbeeldingen, video's, nieuwsberichten, taken, blogs, wikipagina's en meer. Dit Enterprise Content Management (ECM) systeem verbetert de vindbaarheid en vereenvoudigt het beheer van bewaar- en vernietigingstermijnen.

Verbeteren datakwaliteit

Om volledig te profiteren van E-Content 365, bieden we drie services aan om de kwaliteit van jouw gegevens te verbeteren. In samenwerking met onze partner Azami helpen we je bij het anonimiseren van jouw gegevens. Bovendien kun je ook bij ons terecht voor tekstherkenning (OCR) en conversiediensten.

Procesondersteuning

Binnen E-Content 365 biedt Van Dinther aanvullende modules die de efficiëntie en productiviteit van jouw medewerkers aanzienlijk verbeteren. Factuurherkenning, elektronische ondertekening en het instellen van bewaar- en vernietigingstermijnen zijn waardevolle toevoegingen aan het standaard E-Content 365-pakket. Bovendien werken we voortdurend aan nieuwe integraties om de verbinding met andere softwarepakketten te versterken.

Neem contact met ons op