Procesondersteuning

Van Dinther biedt binnen E-Content 365 aanvullende modules aan die de efficiency en de productiviteit van jouw medewerkers aanzienlijk verhogen. Factuurherkenning, elektronisch ondertekenen en instellen van bewaar- en vernietigingstermijnen zijn waardevolle aanvullingen op het standaard E-Content 365 pakket. Daarnaast werken we voortdurend aan nieuwe koppelingen om de integratie met andere softwarepakketten te vergroten.

Factuurherkenning

Een vaak ingezette functie in E-Content 365 is de Factuurherkenningsmodule. Deze module herkent automatisch jouw facturen. Deze module wordt gekoppeld aan jouw financiële systeem, waardoor facturen automatisch worden verwerkt en gefiatteerd voor betaling.

Digitaal ondertekenen

Tegenwoordig groeit de behoefte om documenten digitaal te ondertekenen in plaats van fysiek. Bij Van Dinther zijn we daarom bereid om te integreren met applicaties die digitale ondertekening mogelijk maken. Na het digitale ondertekeningsproces wordt jouw document automatisch op de juiste plaats bewaard in E-Content 365.

Bewaren en vernietigen

Privacy is cruciaal, vooral in de corporatiesector. De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is daarom opgesteld om burgers te beschermen. De AVG legt belangrijke eisen op, zoals het beperken van de bewaartermijn van persoonsgegevens. E-Content 365 biedt daar een oplossing voor.

Koppelingen

Bij Van Dinther hechten we veel waarde aan de behoeftes van de klant. Vandaar dat er  veel tijd en energie wordt besteed aan het ontwikkelen van koppelingen. Door te integreren met systemen van andere leveranciers wordt het werken met onze oplossing een stuk eenvoudiger en verbeter je ook jouw dienstverlening.

Neem contact met ons op