Onze organisatie

Van Dinther is een jonge en dynamische organisatie gevestigd in Raamsdonksveer, aan de A27. Ons team bestaat uit enthousiaste, innovatieve en hardwerkende collega's, die met hun toewijding ervoor hebben gezorgd dat Van Dinther inmiddels een vertrouwd gezicht is voor veel woningcorporaties. Met trots kunnen we zeggen dat we al meer dan 30 jaar actief zijn als ECM-specialist en een belangrijk marktaandeel hebben verworven in de corporatiesector met ons product E-Content 365. Bij Van Dinther streven we ernaar om voortdurend te groeien. We zijn dan ook verheugd dat we jaarlijks nieuwe klanten mogen verwelkomen. Onze focus ligt op het leveren van hoogwaardige oplossingen voor woningcorporaties, en we zijn er trots op dat we een betrouwbare partner zijn in hun digitale transformatie. 

Wie is Van Dinther?

Van Dinther
sinds 1992

Onderdeel van 
TIIMG

15+ medewerkers

Actief in de
corporatiesector

ECM-specialist

Ervaren Microsoft 365
integratie expert


Het team

Het Van Dinther team bestaat uit enthousiaste, innovatieve en hardwerkende collega’s die met hun inzet ervoor zorgen dat Van Dinther voor veel woningcorporaties een vertrouwd gezicht is. Benieuwd naar onze medewerkers? Wij stellen ze graag aan jullie voor!

Sociaal Fonds

Van Dinther richt graag jouw aandacht op het Sociaal Fonds, een prachtig initiatief dat regelmatig goede doelen en bijzondere acties ondersteunt met financiële bijdragen. Als je interesse hebt in hoe dit werkt of als je zelf een goed doel wilt voorstellen, nodigen wij je van harte uit om een kijkje te nemen op onze Sociaal Fonds pagina!


Tijdlijn

1992
Oprichting van Van Dinther

In 1992 is Van Dinther begonnen met de verkoop van ERP en DMS software.

2007
E-Content

De wens om een eigen DMS te ontwikkelen groeide steeds meer en in 2007 ontwikkelde Van Dinther een eigen product op basis van SharePoint; E-Content!

2010
Vernieuwde versie E-Content

In 2010 is E-Content vernieuwd op basis van SharePoint 2010.

2013
Vernieuwde versie E-Content

In 2013 is E-Content wederom vernieuwd op basis van SharePoint 2013.

2016
Vernieuwde versie E-Content

In 2016 is E-Content vernieuwd op basis van SharePoint 2016.

2021
Ontwikkeling E-Content 365

In 2021 zijn de eerste bouwstenen van E-Content 365 ontwikkeld. Hieruit is een volwaardig Enterprise Content Management (ECM) ontwikkeld.

2022
TIIMG

Van Dinther valt samen met Archive-IT onder TIIMG.


Neem contact met ons op