Volledig SaaS

E-Content 365 is ontwikkeld met een echte cloudvisie en is een volledig geïntegreerde oplossing op het Microsoft 365 platform. Data en documenten staan als echte Software as a Service (SaaS) in de Microsoft Cloud en niet bij Van Dinther of een hostingpartij op een server. Op die manier ben je eigenaar van jouw eigen data. Dit sluit volledig aan bij de visie van Van Dinther waarbij data op een toegewezen cloud locatie wordt opgeslagen zonder dat deze data van server naar server wordt verplaatst. Bij onze oplossing zijn er een drietal plekken waar jouw data opgeslagen wordt.

E-Content 365

Op deze plek vind je al uw documenten terug waarvan je vindt dat deze documenten langer bewaard moeten worden. Deze worden volgens de ontwikkelde documentstrategie opgeslagen. E-Content 365 dient als basis voor andere expertsystemen zoals bijvoorbeeld een klantportaal. In E-Content 365 worden de documenten volgens de vigerende wet- en regelgeving op veilige wijze beheerd. 

Teams (kanalen)

In deze omgeving werk je samen met anderen aan documenten en projecten. Het is een geschikte plek voor tijdelijke documentopslag. Een voordeel is dat ook externen toegang tot de kanalen hebben, waardoor het de ideale centrale werkplek is. Ook kan men hier tabs vanuit E-Content 365 toevoegen. Na het beëindigen van een project worden de documenten definitief verplaatst naar E-Content 365 en daar dus voor langere tijd bewaard. 

OneDrive

Hier worden alle persoonlijke documenten bewaard die niet relevant zijn voor de werkzaamheden. Voordeel is dat deze persoonlijke bestanden overal beschikbaar zijn, zolang er toegang is tot internet. 

Vragen over onze cloudvisie?

Als je nog vragen hebt over onze cloud oplossing stel ze dan gerust. Vul het onderstaande formulier in en we leggen het je graag uit.

Neem contact met ons op