Factuurherkenning

Een veel gebruikte module binnen E-Content 365 is de module Factuurherkenning die jouw facturen automatisch herkent. Door de koppeling met jouw financiële systeem, worden ze automatisch vastgelegd en goedgekeurd om betaald te worden.

Automatische factuurherkenning

Met E-Content 365 Factuurherkenning laat je facturen automatisch herkennen, ongeacht of deze fysiek of digitaal zijn ontvangen. E-mails met facturen worden afgevangen en doorgestuurd naar de software, die de factuur herkent op basis van kenmerken zoals het IBAN-nummer of ordernummer. Vervolgens worden de crediteur gegevens automatisch opgehaald uit het financiële systeem. Andere belangrijke gegevens, zoals het factuurbedrag, factuurnummer en factuurdatum, worden ook uitgelezen en aan de gebruiker getoond voor controle. 

Koppeling naar financieel systeem 

Na de herkenning worden de facturen via de integratieoplossing doorgestuurd naar jouw financiële systeem, waar ze automatisch worden vastgelegd en gefiatteerd om betaald te worden. Het proces wordt efficiënter omdat het aantal handmatige handelingen wordt verminderd en de kans op foutieve invoer wordt verkleind. Naarmate er meer facturen via de factuurherkenningsoplossing worden verwerkt, wordt de software beter getraind om facturen correct te herkennen. 

Vraag nu een demo aan

Wil je ook gebruik maken van een geautomatiseerde koppeling met jouw financiële systeem? Vraag dan nu een demo aan via onderstaand formulier en ontdek zelf hoe je de administratieve processen binnen jouw organisatie beter kan stroomlijnen.

Vraag nu een demo aan