Veiligheid

Als een vertrouwd gezicht bij vele woningcorporaties in Nederland, bieden wij de garantie dat uw data zorgvuldig beschermd wordt. Dit blijkt uit de twee ISO-certificaten die Van Dinther heeft, en daarmee laat zien dat de veiligheid en kwaliteit van uw gegevens bij ons een hoge prioriteit hebben.  

Awareness

Informatiebeveiliging en kwaliteitsmanagement zijn van groot belang voor Van Dinther. Wij gaan verder dan de wetten en regels van ons verwachten, en houden onze medewerkers continu op de hoogte van ontwikkelingen binnen de sector.

Buiten het continu update van onze medewerkers, stimuleren wij een proactieve houding tegen gegevensbescherming, door een cultuur te promoten waarin gegevensbescherming en de beveiliging hiervan grote prioriteit hebben. 

ISO-Certificaten 

Van Dinther is trots op de behaalde ISO 9001- en ISO 27001-certificaten. Deze zijn behaald na de uitvoering van een externe audit. De certificaten weerspiegelen dan ook de kernwaarden van Van Dinther, constant toegewijd zijn aan het leveren van hoge kwaliteit service op de meeste veilige manier. Door middel van deze certificaten laat Van Dinther zien dat we constant bezig zijn met het verbeteren van processen, en voldoen aan de internationale eisen voor kwaliteitsmanagement en informatie beveiliging. 

Van Dinther is gecertificeerd voor twee ISO-certificaten:

  • ISO 27001 is een standaard voor informatiebeveiliging
  • ISO 9001 is de standaard voor kwaliteitsmanagement van de processen

ISO 9001 | Van Dinther
ISO 27001 | Van Dinther

AVG compliant 

Van Dinther voldoet volledig aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Dit betekent dat Van Dinther zorgvuldig omgaat met persoonlijke gegevens van klanten en medewerkers door strenge procedures toe te passen op het verzamelen, verwerken en het opslaan van deze gegevens. Zo zorgen we ervoor dat alle verwerkte gegevens rechtmatig, correct en transparant zijn. Op deze manier willen we de privacy van medewerkers en klanten beschermen. 

Neem contact met ons op