Van Dinther is trots te mogen aankondigen dat zij de krachten gaat bundelen met de Archive-IT Group. Deze in Reuver gelegen innovatieve ECM/ICT organisatie die zich richt op de zorg, zet hiermee een belangrijke stap voor de realisatie van toekomstbestendige groei.

Groei Archive-IT

Archive-IT is een grote speler in de archiveringsmarkt, zowel op fysiek als digitaal vlak. Met vestigingen in Nederland, Duitsland, België en Frankrijk wordt door een gedreven team hard gewerkt om de internationale ambities waar te maken. Maar ze zien niet alleen kansen in de bestaande marktsegmenten binnen de wereld van (digitale) archivering. Directeur en eigenaar van Archive-IT, Paul de Meulemeester, geeft aan: “Ik ben heel blij en trots op de samenwerking die we met van Dinther zijn aangegaan. De verschillende achtergronden en oplossingen van onze organisaties zorgen ervoor dat we onze posities voor de toekomst verder verstevigen. Op veel vlakken zijn onze oplossingen complementair en zien we niet alleen voordelen voor Archive-IT en Van Dinther, maar zeker ook voor de klanten van beide organisaties. Ik kijk er erg naar uit om samen met onze nieuwe collega’s in Raamsdonksveer kansen te grijpen en onze ambities gezamenlijk te verwezenlijken.”

Kennis & expertise van Dinther

Van Dinther blinkt uit in de kennis en expertise van de woningcorporatiebranche in Nederland. Zowel voor grote als kleine woningcorporaties bieden zij een ECM-oplossing binnen Microsoft 365, waar efficiënt samenwerken en gebruiksvriendelijk documentbeheer de uitgangspunten zijn. Dat is ook precies waar beide organisaties elkaar raken: het snel over de juiste informatie beschikken en het beheren van informatie. Han van Dinther, directeur en eigenaar, kijkt uit naar de samenwerking: “Het gevoel bij Archive-IT was direct goed. Belangrijk hierbij is dat beide organisaties eenzelfde toekomstvisie hebben en elkaar aanvullen. Ik zie enorm veel potentie in het zetten van deze stap. Hiermee krijgen wij als organisatie meer slagkracht en zijn we in staat nóg meer toegevoegde waarde te bieden binnen de corporatiebranche. Ik blijf zelf nog jaren actief als directeur en zie de samenwerking als een zege voor m’n collega’s en corporatieklanten.“

Win-win situatie

Door de specialistische kennis die Archive-IT met Van Dinther in huis haalt, openen zich nieuwe deuren voor deze groeiende en internationale organisatie. Vice versa profiteert Van Dinther van de voordelen van een grotere organisatie om verder te optimaliseren en een mooie ontwikkeling door te maken voor toekomstbestendigheid. Een win-win situatie.

Neem contact met ons op