Van Dinther is voortdurend bezig om de processen op hoog niveau te houden. Van Dinther doet dit door continu verbeteringen toe te passen en door ons te conformeren aan de internationale eisen die worden gesteld aan kwaliteitsmanagement en informatiebeveiliging. Per juni 2024 wordt dit bevestigd door het succesvol behalen van de ISO-certificaten! 

ISO 9001 & ISO 27001  

We zijn trots om te kunnen melden dat we geslaagd zijn voor de certificeringen ISO 9001 en ISO 27001! De afgelopen periode zijn diverse audits uitgevoerd bij Van Dinther door de internationale organisatie DNV. ISO 9001 stelt strenge eisen aan de kwaliteit van bedrijfsprocessen en klanttevredenheid, terwijl ISO 27001 de nieuwste standaarden in informatiebeveiliging omvat. Het behalen van deze certificeringen bevestigen dat onze procedures op het juiste niveau zijn gebracht. 

Zekerheid voor de klant 

De ISO-certificaten geven onze klanten de zekerheid dat Van Dinther voldoet aan de wet- en regelgeving, dat we continu procesverbeteringen toepassen en dat we ons conformeren aan de internationale eisen die gesteld worden aan kwaliteitsmanagement en informatiebeveiliging. Wij maken van een audit geen jaarlijks stressmoment, maar zijn altijd bezig met optimalisatie van onze processen. Onze interne auditeurs ondersteunen hierbij door processen periodiek te auditeren zodat we kunnen blijven verbeteren waar mogelijk. Een tevreden klant is hierbij het uitgangspunt. Complimenten aan het voltallige Team Van Dinther voor deze prachtige prestatie! 

Neem contact met ons op