26 september in de Expo Houten. Ben jij er ook bij?

Aan CorporatieMedia beantwoorden wij onze visie op digitalisering en lichten we alvast een tipje van de sluier op over wat u van ons kunt verwachten op het CorporatiePlein.

  • Wat is jullie visie op ‘digitaliseren en optimaliseren’ bij woningcorporaties? (betrek in het antwoord zoveel mogelijk jullie eigen vakgebied)

Onze informatiesystemen bevatten steeds meer data en het belang om altijd toegang te hebben vanaf iedere locatie tot deze data groeit mee. De Cloud is hierop het antwoord. De komende jaren zet de transitie richting de Cloud voort en zullen de grote Cloudplatformen zoals Microsoft Office 365 een nog belangrijkere positie verkrijgen. ERP-systemen, Document Management oplossingen en Portaal-applicaties zullen onderdeel gaan uitmaken van de Cloud, wat nieuwe mogelijkheden biedt op het gebied van integratie in informatie- en documentstromen wanneer de applicaties bij elkaar zijn ondergebracht.

Daarnaast zorgen ontwikkelingen op het gebied van Artificial Intelligence dat Document Management Systemen op basis van eigen intelligentie steeds beter in staat zijn zelfstandig informatie gestructureerd op te slaan en metadata toe te wijzen. En misschien nog wel meer dan dat.  Bijvoorbeeld wanneer Artificial Intelligence zorgt dat de toon van berichten ontcijferd wordt en het systeem op basis daarvan de urgentie of afhandeltermijn bepaalt. Hierdoor kunnen wij als organisatie slimmer te werk gaan. Met een glimlach kunnen wij uiteraard ook niet wachten op de doorontwikkeling van Virtual Reality. De ontwikkeling die zorgt dat men in de toekomst met een Virtual Reality bril op digitaal door een archief loopt en de fysieke documenten van de plank kan pakken.

  • Wat is jullie boodschap op CorporatiePlein 2019? Wat kunnen bezoekers bij jullie op de stand verwachten?

 Dit jaar bieden wij bezoekers zelfs twee redenen om onze stand te bezoeken. De laatste update van E-Content on-premise is beschikbaar en dat laten wij u graag zien. Veel nieuwe functies zijn beschikbaar voor de software die door veel corporaties wordt gebruikt. Daarnaast hebben wij vorig jaar op het CorporatiePlein bezoekers een eerste inkijk gegeven in onze nieuwe E-Content 365-oplossing die volledig werkt binnen de Cloud van Office 365. Nu we een jaar verder zijn, kent de oplossing een hogere volwassenheid en zijn de laatste ontwikkelingen vanuit Microsoft aan onze oplossing toegevoegd. E-Content 365 is nu dé oplossing waarmee je informatie binnen Office 365 structureert, zodat je Office 365 niet alleen als werkomgeving kunt gebruiken, maar ook als een volwaardig DMS.

Aan de hand van verschillende cases nemen we bezoekers van het CorporatiePlein mee door de functionaliteit van onze nieuwe applicatie. We laten zien dat documentstromen vanuit alle processen ondersteund worden, het mogelijk is om binnen die processen informatie te structureren en dat samenwerking niet alleen intern mogelijk is, maar u zelfs kunt samenwerken met externen. Alle standaard Office 365 werk-applicaties zoals Teams, Planner, OneNote etc. zijn daarvoor beschikbaar en met E-Content 365 wordt gezorgd dat de informatie vanuit het samenwerken gestructureerd wordt opgeslagen binnen Office 365.

Neem contact met ons op