Reuver, februari 2024 – Archive-IT Group (moederbedrijf van Van Dinther) kondigt met trots de overname aan van Novodoc, gevestigd in Erkelenz, Duitsland. Met deze strategische overname versterkt Archive-IT Group haar positie op het gebied van archiefbeheer en digitalisering, terwijl ze haar bereik uitbreidt naar Duitsland, in lijn met haar missie om papierloos werken te bevorderen.

Stevige reputatie

Novodoc, met meer dan 40 jaar ervaring, heeft een stevige reputatie opgebouwd als specialist in archiverings- en digitaliseringsoplossingen. Door de overname van Novodoc zal Archive-IT Group niet alleen haar klantenbestand vergroten, maar ook haar dienstenaanbod verder verbreden. Klanten van Novodoc kunnen nu profiteren van het uitgebreide scala aan diensten en innovatieve technologieën die Archive-IT Group te bieden heeft, terwijl ze blijven rekenen op de bekende kwaliteit en expertise waar Novodoc om bekend staat.

Krachten bundelen

"Deze overname past perfect in onze groeistrategie en stelt ons in staat om onze klanten nog beter van dienst te zijn," aldus Paul de Meulemeester, CEO & Co-owner van Archive-IT Group. "We zijn verheugd om Novodoc te verwelkomen in de TIIMG familie en kijken ernaar uit om onze krachten te bundelen. Samen blijven we de digitale transformatie van archiefbeheer leiden."

Expertise en innovatieve oplossingen

Margitta Kohten, directrice van Novodoc, voegt toe: "We zijn verheugd om deel uit te maken van de Archive-IT Group familie en kijken uit naar de mogelijkheden die deze samenwerking met zich meebrengt. Als directrice van Novodoc ben ik ervan overtuigd dat onze klanten zullen profiteren van de expertise en innovatieve oplossingen die Archive-IT Group te bieden heeft. Onze focus op kwaliteit en klanttevredenheid blijft onveranderd. We zijn ervan overtuigd dat deze stap ons in staat zal stellen om onze dienstverlening verder te verbeteren en onze groei voort te zetten."

Novodoc's overname markeert een nieuwe fase van groei en innovatie voor beide bedrijven, terwijl ze samen blijven streven naar het bevorderen van papierloos werken en het leveren van hoogwaardige diensten aan hun klanten.

Paul de Meulemeester (CEO & CO-owner Archive-IT Group), Günther Stettler (voormalige eigenaar Novodoc) & Margitta Kohten (Directrice Novodoc)

Neem contact met ons op