De Sleutels over de beste digitale dienstverlening

De beste dienstverlening voor digitale én minder zelfredzame klant

De Sleutels wil bij de tien procent beste corporaties horen op het gebied van dienstverlening. Uiteraard digitaal, maar ook voor de minder zelfstandige klant. Hoe wil de corporatie uit Leiden deze doelstelling bereiken? Een gesprek met Marjolijn Rottink, hoofd Interne Zaken over optimale klantprocessen, kennismanagement en klantverleiding: “We willen klanten verleiden het efficiëntste en effectiefste kanaal te kiezen.” Lees verder

De Sleutels kiest voor E-Content

De Sleutels uit Leiden kiest Van Dinther met E-Content voor ECM

Na een gedegen selectie kiest de Leidsche Woningcorporatie De Sleutels voor E-Content ECM van Van Dinther. De komende periode gaan Van Dinther en De Sleutels aan de slag met de implementatie van de digitale werkomgeving. Nadrukkelijk wordt niet gekozen voor de “traditionele” inzet van een DMS. E-Content wordt de digitale werkomgeving voor de hele organisatie.

 De Sleutels merkte dat de organisatie veel tijd verloor met het terugvinden van documenten. Een reden hiervoor was onder andere doordat medewerkers eigen archieven beheerden. Hierdoor waren documenten/informatie niet centraal beschikbaar voor de organisatie. De Sleutels streeft daarom naar het maken van een serieuze efficiëntieslag met het implementeren van een nieuw Document Management Systeem (DMS). Lees verder

Intermaris – E-Content integratie met ERP Tobias AX van Aareon

Intermaris maakt gebruik van E-Content ECM. Met de live-gang heeft Intermaris de eerste grote mijlpaal behaald van het programma ‘Digitaal werken’.

‘Digitaal werken’ bevat ook de naadloze integratie tussen E-Content en het ERP Tobias AX. Dankzij moderne technieken is de integratie optimaal en kunnen veel gegevens tussen de systemen worden uitgewisseld. Hierbij gaat het niet alleen om het uitwisselen van brongegevens. De documentspooling en de onderlinge uitwisseling van vastgoedprojecten, inkoopcontracten en facturen zijn belangrijke onderdelen voor de integratie.

Lees verder

Efficiënt met E-Content ECM

Zayaz uit ‘s-Hertogenbosch is met de hele organisatie aan de slag gegaan met E-Content, de Enterprise Content Management-oplossing van Van Dinther. Het E-Content-project maakt onderdeel uit van het transitieprogramma “Basis op Orde” bij Zayaz.

Lees verder

E-Content ECM in Office 365

Veel ECM systemen zijn gebaseerd op Microsoft SharePoint, wat dan ook de marktleider is op dit gebied. Ook E-Content ECM voor woningcorporaties is op dit platform door Van Dinther ontwikkeld. Lees verder

2016 Hallo(w)een update

Binnenkort brengt Van Dinther een nieuwe release uit van E-Content ECM. Meer informatie over de nieuwe 2016 Hallo(w)een update volgt snel!

Lees verder