Hezelaer Energy – Migratie naar Office 365

Hezelaer is een team van energievernieuwers, gespecialiseerd in de zakelijke markt. Omdat de huidige server aan vervanging toe was en de wens bestond om data via de cloud overal beschikbaar te maken is er gekozen om over te stappen naar Office 365. Onder begeleiding van van Dinther is alle data overgezet in een nieuw ingerichte, digitale werkomgeving en zijn alle medewerkers getraind in de nieuwe manier van werken.

Lees verder

Fraai projecten – Projectsamenwerking via Teams

Fraai Projecten uit Oosterhout verzorgt de inrichting en styling van evenementen. Het is van belang dat alle informatie over het project voor alle projectbetrokkenen overal eenvoudig beschikbaar is. Samen met van Dinther is een werkwijze en inrichting ontwikkeld in Microsoft Teams, onderdeel van Office 365, om dit te realiseren.  

Lees verder

Hatech – Proces automatisering

Hatech Gasdetectie uit Raamsdonksveer levert gasdetectie producten van gasmeetbuisjes tot complete vast-opgestelde installaties. De communicatie en administratie rond de kalibratie van deze producten was tijdrovend en foutgevoelig. Met behulp van Office 365 is dit proces geautomatiseerd met een grote tijdwinst en verhoogde betrouwbaarheid als opbrengst.

Lees verder

SSH kiest Van Dinther met E-Content

Studentenhuisvester SSH (Stichting Studenten Huisvesting) kiest voor E-Content ECM van Van Dinther. De SSH is een landelijke specialist in studentenhuisvesting en verhuurt ruim 19.000 kamers en woningen in de regio Utrecht, Amersfoort, Maastricht, Tilburg, Rotterdam, Zwolle en Groningen. Een belangrijk kenmerk van studentenhuisvesting is de hoge mutatiegraad van woningen. Doel is uiteraard om dit dan zo efficiënt mogelijk uit te voeren. Dit vereist een applicatielandschap dat dit proces zo digitaal mogelijk kan ondersteunen.
Lees verder

Wat betekent de AVG voor uw DMS?

In mei 2016 is de AVG, de Algemene Verordening van gegevensbescherming (of GDPR), in werking gegaan. In de AVG zijn een aantal zaken en plichten aangescherpt te opzichte van de huidige Wet bescherming Persoonsgegevens (Wbp), bovendien zijn de sancties zwaarder en zal er (vaker) gehandhaafd worden. Tot 25 mei 2018 hebben organisaties de tijd om aan de nieuwe regels te voldoen. Maar wat betekent dit voor E-Content en wat moet er gebeuren om aan deze wet te voldoen? Lees verder

De Sleutels over de beste digitale dienstverlening

De beste dienstverlening voor digitale én minder zelfredzame klant

De Sleutels wil bij de tien procent beste corporaties horen op het gebied van dienstverlening. Uiteraard digitaal, maar ook voor de minder zelfstandige klant. Hoe wil de corporatie uit Leiden deze doelstelling bereiken? Een gesprek met Marjolijn Rottink, hoofd Interne Zaken over optimale klantprocessen, kennismanagement en klantverleiding: “We willen klanten verleiden het efficiëntste en effectiefste kanaal te kiezen.” Lees verder