Onze passie:

Wij zien de wereld om ons heen veranderen. Dit is een tijd waarin het belangrijk is om snel over de juiste informatie te kunnen beschikken. Onze kennis en ervaring is daarop gericht. Onderscheidend zijn wij door onze kennis van de branche van woningcorporaties. Zowel voor grote als kleine corporaties wil Van Dinther gebruiksvriendelijke SharePoint en Office 365 ECM oplossingen bieden opdat elke organisatie efficiënt en effectief haar klanten kan bedienen.

Onze dienstverlening:

Op het gebied van het ontwikkelen van softwareproducten zijn wij continu in beweging, op zoek naar vernieuwing en innovatie. Wij bieden praktische oplossingen voor efficiënt documentbeheer en samenwerken binnen uw organisatie. Ons uitgangspunt is altijd de wensen en behoeften van uw organisatie. Buiten de standaardsoftware en onze eigen ontwikkelde softwareoplossingen kunnen wij ook via maatwerk aan uw specifieke eisen voldoen. Onze focus voor ontwikkeling van add-on software ligt op de Microsoft producten. Onze Enterprise Content Management (ECM) oplossingen zijn volledig gebaseerd op Microsoft SharePoint en Office 365.

Naast softwareontwikkelaar en leverancier zijn wij dus vooral ook een dienstverlener. Wij bieden een uitgebreid pakket aan ondersteunende diensten zoals analyse, ontwerp, installatie, implementatie, consultancy, opleidingen, project management, remote support en een telefonische helpdesk.