Onze passie

Wij zien de wereld om ons heen veranderen. Dit is een tijd waarin het belangrijk is om snel over de juiste informatie te kunnen beschikken. Onze kennis en ervaring is daarop gericht.

Woningcorporaties

Onderscheidend zijn wij door onze kennis van de corporatie branche. Zowel voor grote als kleine corporaties biedt Van Dinther een gebruiksvriendelijke en betaalbare ECM oplossing zodat efficiënt en effectief gewerkt kan worden.

Eigen software ontwikkeling

Op het gebied van ontwikkeling van software zijn wij continu in beweging op zoek naar vernieuwing en innovatie. Wij bieden praktische oplossingen voor efficiënt samenwerken en documentbeheer. Het uitgangspunt is altijd de gebruikersvriendelijkheid van de software. De Enterprise Content Management (ECM) oplossingen zijn gebaseerd op SharePoint on-line en Office 365.

Dienstverlener

Naast softwareontwikkelaar en leverancier zijn wij een dienstverlener. Wij bieden een uitgebreid pakket aan ondersteunende diensten zoals analyse, installatie, implementatie, migratie, consultancy, projectleiding en diverse opleidingen. De support afdeling zorgt voor de telefonische helpdesk.