Jan-Hein Boers Manager Services: "Het document management systeem, dat door Van Dinther en eigen WonenBreburg collega's succesvol is geïmplementeerd, biedt niet alleen een oplossing om poststromen efficiënt te ondersteunen, maar is gebouwd vanuit de voornoemde filosofie van de organisatie die niet achterop wil geraken en bestaande en nieuwe kansen wil benutten."

Susan Riesenbeck, Manager I&A bij Intermaris: "Met het afronden van de implementatie van E-Content hebben we een robuust fundament gerealiseerd die mee kan groeien met de digitale visie van Intermaris en dus toekomstbestendig is".

Harry van der Nat Directie-secretaris bij Maaskant Wonen: "Na een gedegen selectietraject, diverse live demonstraties en referentiebezoeken bij andere corporaties kwam Van Dinther als beste leverancier uit de bus. Wij hebben vertrouwen in het product E-Content dat gebouwd is op de laatste versie van SharePoint. Het is een bewezen product in de branche. Verder is het compleet, gebruikersvriendelijk en modern. Wij gebruiken NCCW BIS en hier sluit E-Content naadloos op aan."

Jeffrey Brilman Applicatiebeheerder Woningstichting Leusden: "De demonstratie van E-Content van Van Dinther sprong er bovenuit en de samenwerking met deze leverancier verliep ook daarna prima. Er is over en weer een grote openheid en knelpunten worden snel opgepikt. Ik kwam tot vlak voor de invoering van de eerste fase nog met wat wijzigingen of vragen voor extra functies, maar daar werd altijd flexibel op gereageerd."

Michel Wolters, manager Vastgoed van Woningstichting Voerendaal: "Zelf heb ik al ervaring met DMS vanuit andere functies. Voor woningstichting Voerendaal is het niet meer te verantwoorden om geen digitaal archief te hebben. Bij calamiteiten zou je alles kwijt zijn. De brand bij het gemeentehuis in Voerendaal onlangs waarbij alle archieven verloren zijn gegaan hebben deze noodzaak nog eens duidelijk gemaakt."

Projectleider Dico van Verseveld van WBS De Gemeenschap over Van Dinther: "De moderne software van Van Dinther op basis van SharePoint welke zich reeds bewezen heeft in de corporatiemarkt sprak ons het meest tot de verbeelding. Met de mensen van Van Dinther hadden wij ook de beste klik".

Financieel directeur Carl Abels van Trivire Wonen uit Dordrecht over Van Dinther: "Ik vind het prettig dat de mensen van Van Dinther doen wat ze zeggen" Op de vraag of hij tips heeft aan andere corporaties voor implementatie van E-Content: " Ik zou andere corporaties willen adviseren verschillende inrichtingsblauwdrukken van bestaande E-Content corporatieklanten te gebruiken als leidraad bij de implementatie."

Mike de Man Hoofd Woondiensten van SWWE over Van Dinther: "Vooral de gebruikersvriendelijkheid en veelzijdigheid van het DMS E-Content en de ervaring van Van Dinther in de corporatiebranche heeft de doorslag gegeven om voor Van Dinther te kiezen. Het voorstel van Van Dinther om op basis van inrichtingsvoorbeelden van andere corporaties de uiteindelijke inrichting te bepalen, helpt ons vlot en gedegen te implementeren. De kosten van het gehele traject zijn hierdoor te overzien."

Suzanne van der Vlist: Beleidsmedewerker ICT bij Duwo en gebruiker van DMS E-Content van Van Dinther: "Het ticketsysteem van de E-Content helpdesk werkt erg goed. Ik werk met veel leveranciers samen en daarbij komt Van Dinther toch bovenaan waar het gaat om opvolging en afhandeling van vragen of problemen. Die samenwerking vind ik erg prettig"

Frank aan de Wiel, Manager Financiën bij Patrimonium Barendrecht: “Na een uitvoerige selectie hebben wij voor de samenwerking met Van Dinther gekozen. E-Content van Van Dinther is een product dat aansluit bij wat wij zoeken. De vormgeving is intuïtief en sluit naadloos aan bij de actuele vormgeving van onder andere social media. En belangrijk is dat E-content, in combinatie met het huurdersportaal, de beste prijs-/kwaliteitsverhouding heeft.“