Nieuwe collega Bart de Vos

2017 Gaat goed van start! Bart de Vos komt het team Van Dinther versterken in de rol van Business Consultant.

Voor Van Dinther is Bart al lang geen onbekende meer. Tijdens het implementatieproject van E-Content bij Mitros hebben wij al uitgebreid kennis kunnen maken met Bart. Vanuit de functie Adviseur DIV bij Mitros heeft Bart een zeer belangrijke rol gespeeld bij het succesvol implementeren en beheren van E-Content.

Na de studie archeologie aan de Universiteit Leiden komt hij voor het eerst in aanraking met het vak informatiemanagement als hij voor zijn werk mag gaan graven in het archief van de politie. Van daaruit volgt een periode waarin Bart, zoals hij zelf al aangeeft, ouder en wijzer is geworden.

Met zijn expertise op het gebied van archiefbeheer komt Bart via een traineeship informatiemanagement (Becis) terecht bij Mitros. Bart adviseert Mitros op het gebied van DIV (Documentaire Informatie Voorziening) en is functioneel beheerder van E-Content.  

Vanuit het project bij Mitros en door zijn rol als functioneel beheerder heeft Bart veel kennis en ervaring opgedaan met E-Content ECM. Hij kent dan ook als geen ander de succesfactoren voor het verzorgen van een geslaagde implementatie. Bij Van Dinther zal Bart als Business Consultant zijn vaardigheden toepassen bij andere corporaties die aan de slag gaan met E-Content.

Bart is gelukkig getrouwd en heeft een klein dochtertje. Hij is een echte familieman die in zijn vrije tijd op de bank geniet van een goede film of serie. Is er wielrennen op tv? Ook dan kun je Bart terugvinden voor de buis. Maar bij mooi weer stapt hij toch het liefst zelf even op de fiets voor een wielerrondje.