SharePoint Specialist / Ontwikkelaar (junior)

Wie zijn wij

Van Dinther Bedrijfsautomatisering is een jonge en dynamische organisatie, gevestigd in Raamsdonksveer (aan de A27). Ons team bestaat uit enthousiaste, innovatieve, gezellige en hard werkende collega’s die met hun inzet ervoor hebben gezorgd dat Van Dinther voor veel woningcorporaties inmiddels een vertrouwd gezicht is. Van Dinther is al meer dan 28 jaar actief als documentmanagementspecialist en heeft een belangrijk marktaandeel verworven in de corporatiesector.

Vanuit onze opdrachtgevers is groeiende belangstelling voor onze SharePoint ECM (Enterprise Content Management)-oplossing E-Content. Deze op SharePoint geënte oplossing is door onszelf ontwikkeld en kent al verschillende SharePoint versies.

Wij zijn een groeiende organisatie en zijn er trots op dat wij ieder jaar weer nieuwe klanten mogen verwelkomen.

Wat zoeken wij

Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde ontwikkelaar die ons team wil komen versterken. Je functie is behoorlijk divers. Naast een on-Premise versie van E-Content (gebaseerd op SharePoint 2013 en 2016) ontwikkelen we nu ook een op Office 365 gebaseerde versie. Wij zoeken daarom naar een ontwikkelaar die niet alleen een passie heeft voor programmeren maar zich ook verdiept in de nieuwste technologische ontwikkelingen en deze wil vertalen in ons nieuw Cloud product.

Wat ga je doen

Het in samenwerking met collega’s technisch door-ontwikkelen van het op SharePoint gebaseerde E-Content;
Je bent betrokken bij het gehele ontwikkelproces en biedt ondersteuning van het gehele proces van ontwerp, realisatie, testen tot Deployment;
Meedenken en ontwikkelen van een Cloud oplossing.

Wat vragen wij

Kennis van SharePoint (2013 / 2016) en SQL;
Programmeerkennis en ervaring in C#, Java en PowerShell;
Kennis van technieken als ASP.Net, XML Web Services, HTML5, CSS en jQuery;
Kennis van Visual Studio;
Je hebt interesse in Azure Cloud Services en Office 365;
Zowel in een team als zelfstandig sterk;
Communicatief vaardig, analytisch, nauwkeurig en gestructureerd.

WAT BIEDEN WIJ

Werken in een enthousiast team, in een platte organisatie met een informele werksfeer;
Een prima salaris;
Ruimte om jezelf te ontwikkelen;
Diverse opleidingsmogelijkheden;
Iedere dag een verse lunch;
Gezellige borrels en uitjes.

Wij bieden uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij ons heb je de ruimte om je talent te ontplooien, je ideeën te uiten en deze ook uit te voeren.

Jouw nieuwe collega’s zijn gedreven specialisten die vaak reeds vele jaren hier werken. Dit hechte en groeiende team vormt de basis van de successen die wij boeken en regelmatig op gepaste wijze gezamenlijk vieren.

Interesse?

Voel jij je aangesproken door deze vacature en pas je in het profiel dat wij zoeken, richt dan je sollicitatie aan Gini Hofsteenge.

Stuur dan je C.V. en motivatie naar werken@vandinther.net, onder vermelding van ‘Vacature SharePoint Specialist / Ontwikkelaar’.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact met ons opnemen. Bel 0162-519955 of kijk op www.vandinther.net.