Junior Consultant ICT / DMS /MS 365/ SharePoint/ Azure

Wie zijn wij

Van Dinther Bedrijfsautomatisering is een jonge en dynamische organisatie, gevestigd in Raamsdonksveer (aan de A27). Ons team bestaat uit enthousiaste, innovatieve, gezellige en hard werkende collega’s die met hun inzet ervoor hebben gezorgd dat Van Dinther voor veel woningcorporaties inmiddels een vertrouwd gezicht is. Van Dinther is al meer dan 29 jaar actief als documentmanagementspecialist en heeft een belangrijk marktaandeel verworven in de corporatiesector.

Vanuit onze opdrachtgevers is groeiende belangstelling voor onze SharePoint ECM (Enterprise Content Management)-oplossing E-Content 365.

Wij zijn een groeiende organisatie en zijn er trots op dat wij ieder jaar weer nieuwe klanten mogen verwelkomen.

Wat zoeken wij

Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde junior consultant die ons team wil komen versterken. Je functie is behoorlijk divers. Naast een on-Premise versie van E-Content (gebaseerd op SharePoint On Premise) bieden we nu ook een op Microsoft 365 gebaseerde versie. Wij zoeken daarom naar een junior Consultant die niet alleen een passie heeft voor ICT maar zich ook verdiept in de nieuwste technologische ontwikkelingen op het gebied van document management, MS 365, MS SharePoint Online, MS Power Automate en MS Azure.

Wat ga je doen – Traineeship

Na een opleidingstraject van gemiddeld een jaar waarbij je op onze helpdesk support biedt aan onze klanten uit de woningcorpororatie sector, groei je door naar Consultant. Via de weg van de geleidelijkheid ga je zelfstandig onze software implementeren bij onze klanten. Onze applicatie E-Content 365 laat je goed landen bij onze nieuwe en bestaande klanten. Je zorgt door middel van sprintsessies aan kleine groepen van een proces bij de corporatie voor voldoende draagvlak voor een succesvolle implementatie.  Je denkt mee over nieuwe functionaliteiten voor de Cloud oplossing E-Content 365. Je verzorgt na een periode van ca. een jaar een basis opleiding aan de gebruikers. Bovenal zorg je dat onze klanten tevreden zijn over ons bedrijf en over jouw dienstverlening.

Wat vragen wij

afgeronde (ICT) opleiding, HBO/MBO+;
Affiniteit met MS 365, SharePoint  en document management is een pre;
Je hebt interesse in Azure Cloud Services;
Kennis van Windows server is een pre;
Enige programmeerkennis is een pre;
Zowel in een team als zelfstandig sterk;
Je vindt het leuk om voor een groep te staan;
Communicatief vaardig, klantvriendelijk, leergierig, analytisch, nauwkeurig en gestructureerd. En je houdt van aanpakken en doorpakken.

WAT BIEDEN WIJ

Werken in een enthousiast team, in een platte organisatie met een informele en gezellige werksfeer;
Interne opleidingstraject van een jaar;
Een prima salaris;
Ruimte om jezelf te ontwikkelen;
Diverse andere opleidingsmogelijkheden;
Iedere dag een verse lunch;
Uitstekende pensioenvoorziening;
Auto van de zaak na bewezen diensten;
Gezellige borrels en uitjes.

Wij bieden uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij ons heb je de ruimte om je talent te ontplooien, je ideeën te uiten en deze ook uit te voeren.

Jouw nieuwe collega’s zijn gedreven specialisten die vaak reeds vele jaren hier werken. Dit hechte en groeiende team vormt de basis van de successen die wij boeken en regelmatig op gepaste wijze gezamenlijk vieren.

Interesse?

Voel jij je aangesproken door deze vacature en pas je in het profiel dat wij zoeken, richt dan je sollicitatie aan Gini Hofsteenge.

Stuur dan je C.V. en motivatie naar werken@vandinther.net, onder vermelding van ‘Vacature Junior Consultant’.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact met ons opnemen. Bel 0162-519955 en vraag naar Danny van Irsel of kijk op www.vandinther.net.