e-content-intranet-klein

Het E-Content Social Intranet kan worden gezien als een uitgebreide gereedschapskist die over vele waardevolle softwarecomponenten beschikt. Softwarecomponenten waarmee het mogelijk wordt om nog meer informatie digitaal (en centraal) beschikbaar te stellen voor de gebruiker. Het intranet is breed binnen de organisatie inzetbaar en biedt laagdrempelige toegang voor het plaatsen en vinden van informatie binnen de organisatie.

Het Social intranet leidt niet alleen tot een hogere mate van digitalisering binnen de organisatie, het zorgt ook voor een aanzienlijke productiviteitsverbetering binnen de werkomgeving. Uw organisatie profiteert van snellere en efficiëntere toegang tot expertise en verbetering van de samenwerking tussen medewerkers.

Nieuwsberichten

Uitgebreide mogelijkheden om nieuwsberichten (zowel intern als extern) centraal te publiceren. Het nieuws is vervolgens op afdelingsniveau te verbijzonderen. Individuele gebruikers kunnen ervoor kiezen om een melding te krijgen via Outlook wanneer nieuwe berichten geplaatst worden. Met kennis van de huidige Office-applicaties is het mogelijk om berichten te voorzien van de juiste opmaak. Ook is het eenvoudig om plaatjes, bestanden of hyperlinks toe te voegen.

Prikbord

Een prikbordpagina om medewerkers een eigen intern informatienetwerk te geven. Hierop kunnen zij alledaagse zaken delen met collega’s.

Collega’s (smoelenboek)

Een overzicht van alle medewerkers van de corporatie. Hier kunt u snel alle informatie over collega’s vinden. Denk bijvoorbeeld aan een (intern) telefoonnummer of een e-mailadres.

Verjaardagen

Zijn collega’s opgevoerd in het social intranet, dan komen zij vanzelf op de startpagina naar voren zodra zij jarig zijn. Dit voorkomt genante situaties omdat u een verjaardag vergeet. Ook is het niet meer nodig dat gebruikers zelf verjaardagen bij moeten houden in hun (Outlook)agenda.

Forum

Gebruikers kunnen met deze functionaliteit gebruik maken van de kennis en expertise van andere collega’s. Ook kan hier een volledige weblog geschreven worden, waar gebruikers in staat gesteld worden om te reageren.

Documentbibliotheek voor bedrijfsinformatie

Een zeer uitgebreide bibliotheek om documenten en andere informatie die belangrijk is voor de gehele organisatie snel te kunnen delen. Door autorisaties en versiebeheer is het mogelijk om gebruikers altijd de laatste versie ter beschikking te stellen. Ook is er de mogelijkheid om met meerdere gebruikers tegelijkertijd aan documenten te werken.

Agenda’s

Agenda’s kunnen worden aangemaakt en centraal worden beheerd. Agenda’s op het Social intranet zijn te gebruiken op afdelingsniveau, voor het reserveren vergaderruimtes of bijvoorbeeld voor de beschikbaarheid van bedrijfswagens. Gebruikers kunnen naar wens agenda’s synchroniseren met de eigen Outlook agenda.

Enquêtes

De mogelijkheid om snel binnen de organisatie of afdelingen een mening te krijgen door het versturen van een enquête. De vragen zijn zeer eenvoudig uit te werken en bieden een tal aan standaarden.

Social Media

Blijf vanuit het intranet op de hoogte over alles wat er gebeurt op Social Media. Dankzij de integratie met Twitter kunnen live Tweets op het intranet worden getoond.

Het intranet is eenvoudig te combineren met E-Content Basis ECM en door die combinatie ontstaat er een integraal informatieportaal. Hierin combineert u de informatie van het DMS, zoals taken en documenten met informatie uit het intranet zoals nieuws en bedrijfsinformatie.