Opleidingen op maat

intermaris_opleiding

Het uiteindelijke succes van een nieuw systeem valt en staat met hoe de eindgebruiker dit toepast. Gedurende het volledige traject is de betrokkenheid van de eindgebruiker al van belang, maar ook de opleiding is belangrijk. Een goede training waarin de belangrijkste basisfunctionaliteit wordt toegelicht aan de eindgebruiker en wij hen de meerwaarde in laten zien van het werken met het nieuwe systeem. De opleiding is geslaagd zodra eindgebruikers zelfstandig met het systeem overweg kunnen en enthousiast zijn geworden om zelf aan de slag te gaan.

Van Dinther verzorgt opleidingen voor zowel eindgebruikers als applicatiebeheerders. Deze opleidingen worden volledig afgestemd op uw situatie en kunnen zowel in groepsverband als person-to-person worden uitgevoerd. De voorkeur heeft het om medewerkers die betrokken zijn bij de uitvoering van dezelfde processen zoveel mogelijk bij elkaar te brengen. Op die manier kunnen praktijkvoorbeelden worden afgestemd op het proces en sluit de opleiding goed uit bij de eindgebruiker. Op die manier ontstaan ook voor één implementatie meerdere opleidingsprogramma’s.

Wij bieden u de mogelijkheid om het opleidingstraject door ons te laten verzorgen op uw eigen vestiging(en). Een ervaren trainer staat tot uw beschikking en uiteraard ontvangt u van ons als naslag nog al het beschikbare cursusmateriaal.