Hezelaer Energy – Migratie naar Office 365

Hezelaer is een team van energievernieuwers, gespecialiseerd in de zakelijke markt. Omdat de huidige server aan vervanging toe was en de wens bestond om data via de cloud overal beschikbaar te maken is er gekozen om over te stappen naar Office 365. Onder begeleiding van van Dinther is alle data overgezet in een nieuw ingerichte, digitale werkomgeving en zijn alle medewerkers getraind in de nieuwe manier van werken.

Lees verder

Fraai projecten – Projectsamenwerking via Teams

Fraai Projecten uit Oosterhout verzorgt de inrichting en styling van evenementen. Het is van belang dat alle informatie over het project voor alle projectbetrokkenen overal eenvoudig beschikbaar is. Samen met van Dinther is een werkwijze en inrichting ontwikkeld in Microsoft Teams, onderdeel van Office 365, om dit te realiseren.  

Lees verder

Hatech – Proces automatisering

Hatech Gasdetectie uit Raamsdonksveer levert gasdetectie producten van gasmeetbuisjes tot complete vast-opgestelde installaties. De communicatie en administratie rond de kalibratie van deze producten was tijdrovend en foutgevoelig. Met behulp van Office 365 is dit proces geautomatiseerd met een grote tijdwinst en verhoogde betrouwbaarheid als opbrengst.

Lees verder