Maatregelen Van Dinther m.b.t. Coronavirus

Gezien de ontwikkeling van het COVID-19 (Corona) Virus zal Van Dinther uitgebreide maatregelen nemen die zijn aangekondigd door onze regering en het RIVM. Dit doen wij om eventuele verspreiding van het virus te verkleinen en de continuïteit te waarborgen van onze dienstverlening en organisatie. Tot nader order werken wij vanuit huis.

 Fysieke bijeenkomsten worden tijdelijk vervangen door digitale afspraken met behulp van Teams/Skype. Onze supportmedewerkers staan onze klanten te woord zoals u gewend bent. Ook implementatiewerkzaamheden gaan zoveel mogelijk door en dit stemmen wij af met de klant.

Zoals jullie gewend zijn kunnen jullie onze (digitale) dienstverlening verwachten, alleen vanaf een andere locatie.

CorporatieGids Live 07-04-2020

Content structuren en terugvinden met E-Content door Woonwaarts.

Met de implementatie van E-Content heeft Woonwaarts hun ongestructureerde content gestructureerd, volgens de laatste Cora standaarden is het archief op orde gebracht en zijn documenten op een gemakkelijke manier terug te vinden. Met een opschoning van persoonsdocumenten, procesinrichting en bijhorende autorisatiestructuur is voldaan aan de AVG. Dit was direct de basis om het ook als werkomgeving voor de gehele organisatie in te zetten. De uitfasering van de fileserver loopt en een volgende stap is om de samenwerking met externen beter te ondersteunen. Tijdens de sessie vertelt Jan Stevens, Adviseur ICT, meer over hun visie, aanpak en resultaten.

Meld je snel aan voor onze interactieve sessie!

Aanmelden

Vidomes aan de slag met E-Content

Onlangs heeft de Delftse woningcorporatie Vidomes de knoop doorgehakt. Het huidige DMS voldoet niet meer aan de hedendaagse standaarden en zal worden vervangen. Een selectie wordt in gang gezet, waarna de samenwerking tussen Vidomes en Van Dinther wordt aangegaan.

Een projectgroep wordt gevormd waarin ook vanuit Vidomes de kennis op het gebied van Informatisering en Procesmanagement sterk vertegenwoordigd is. Van Dinther introduceert de methodiek voor de implementatie E-Content waarna achtereenvolgend de volgende acties worden uitgevoerd:

 • De projectgroep verkrijgt direct al opleiding in E-Content. De kennis wordt gebruikt zodat met de projectgroep op basis van de standaard CORA-inrichting een solide Vidomes ondergrond kan worden opgesteld.
 • De E-Content omgeving wordt geconfigureerd en volledig technisch opgeleverd met:
  • Alle E-Content functionaliteit beschikbaar.
  • De Vidomes ondergrond als vertrekpunt voor de inrichting.
  • De integratie tussen E-Content en Tobias AX gerealiseerd.
  • De beschikking over geconverteerde documenten uit het voorgaande DMS.
 • Inrichtingssessies met procesmedewerkers worden gepland. De werkende omgeving wordt mee de organisatie in genomen. Medewerkers krijgen hierin eerst een basisopleiding, waarna zij hun processen simuleren in een werkende omgeving. Samen met Van Dinther wordt het werkende systeem verder in details ingericht, zodat dit optimaal de processen ondersteunt.

Alle medewerkers van Vidomes krijgen voorafgaand aan de livegang nog een uitgebreide opleiding en kunnen, volgestopt met kennis, op maandag 24 juni aan de slag. (Uiteraard wel nog onder het genot van een stukje taart). Het projectteam E-Content is er in geslaagd een goedwerkend systeem te implementeren en, misschien nog wel belangrijker, de organisatie van  Vidomes klaar te maken voor E-Content.

Vacature helpdeskmedewerker

Van Dinther Bedrijfsautomatisering is een jonge, dynamische en vlotte organisatie. Wij ontwikkelen en leveren document managementsoftware aan de woningcorporaties in Nederland. Daarnaast bieden we aan het regionale MKB diensten op het gebied van Office 365 en verzorgen we de ICT infrastructuur. Binnen ons team zoeken wij een communicatief vaardige, zelfstandige en technisch onderlegde Support en System engineer. Zoek je een uitdagende baan bij een ‘winning team’ waar collegialiteit, professionaliteit en een informele sfeer heerst? Van Dinther heeft de juiste positie voor je.

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Als Support en System engineer ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en de schakel tussen de business en ICT.

Jij levert een directe bijdrage aan de klanttevredenheid en bent een duidelijk visitekaartje.

Je bent verantwoordelijk voor de eerstelijns supporttaken en houd je onder andere bezig met het analyseren en oplossen van incidenten bij onze klanten.

Daarin ben je secuur en efficiënt als het gaat om de registratie, prioritering, communicatie en monitoring van al onze meldingen.

Daarbij documenteer je zo veel mogelijk in het kader van onze kennisoverdracht. We werken met het Cloud ticketsysteem Kayako.

Je zorgt voor een goede werking van ons op SharePoint gebaseerde documentmanagementsysteem E-Content, bij onze klanten. Dat kan reactief zijn (o.b.v. meldingen) of proactief (o.b.v. eigen signaleringen).

Daarnaast lever je input voor onze ontwikkelafdeling om ons product daarop te verbeteren.

Je werkt met collega’s van diverse afdelingen om onze klanten te ondersteunen in het gebruik van E-Content.

Verder ben je onderdeel van het team waar je bijvoorbeeld mee werkt aan het updaten van onze applicatie en beheren van onze koppelingen en ondersteun je indien nodig de lopende (implementatie)projecten en onze systeembeheer afdeling.

FUNCTIE-EISEN

 • MBO / HBO werk- en denkniveau, met een afgeronde IT-opleiding of andere verwante opleidingen;
 • Sterke communicatieve vaardigheden in woord en geschrift;
 • Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring in een vergelijkbare functie;
 • Ervaring met Windows Server;
 • Ervaring met SQL;
 • Ervaring met Office 365;
 • Ervaring met SharePoint;

Kennis over de volgende zaken wordt sterk gewaardeerd, maar wordt gezien als een pré:

 • Kennis van ITIL;
 • Document Management;
 • Workflow – Nintex;

ONS AANBOD:

 • Een prima salaris;
 • Werken bij een innovatief en ambitieus bedrijf;
 • Goede doorgroeimogelijkheden;
 • Een informele werksfeer;
 • Veel vrijheid;
 • Leuke uitjes.

BEDRIJFSPROFIEL

Van Dinther is al meer dan 26 jaar actief als documentmanagementspecialist en heeft een belangrijk marktaandeel verworven in de corporatiesector. Wij bieden uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij ons heb je de ruimte om je talent te ontplooien, je ideeën te uiten en deze ook uit te voeren.

Jouw nieuwe collega’s zijn een groep gedreven specialisten die vaak reeds vele jaren hier werken. Dit hechte en groeiende team vormt de basis van de successen die wij boeken en regelmatig op gepaste wijze gezamenlijk vieren.

Interesse?

Voel jij je aangesproken tot deze vacature en pas je in het profiel dat wij zoeken?

Stuur dan je c.v. en motivatie naar gini@vandinther.net en han@vandinther.net , onder vermelding van ‘Vacature Support en System Engineer’.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Van Dinther bel 0162 51 9955 en vraag naar Dennis Hendriks.