Uitnodiging kennissessie Office 365 donderdag 17 mei 2018

Onlangs organiseerden wij een kennissessie omtrent de mogelijkheden van Office 365. De reacties van de deelnemers hierop waren uitermate positief. Wij merken dan ook dat steeds meer bedrijven willen overstappen naar de Cloud of onlangs hierop zijn overgestapt.

In de praktijk horen wij echter veel misvattingen bij bedrijven die de overstap naar Office 365 nog moeten maken. Ook zien wij bij bedrijven die al zijn overgestapt dat enkel de ‘basis’ Office applicaties (Word, PowerPoint, Excel en Outlook) worden gebruikt.

Om de misvattingen weg te nemen, maar ook om u een breder inzicht te geven in de wijze waarop Office 365 uw digitale werkplek vormt, organiseert Van Dinther nogmaals een kennissessie over Office 365. Tijdens deze kennissessie laten wij zien dat werken in de Cloud via Office 365 geen grote opgave is, maar juist de ideale uitkomst. U verkrijgt inzicht over de vele mogelijkheden van Office 365 en de toegevoegde waarde voor uw organisatie. Wij nemen u mee op een tour door Office 365 en laten aan de hand van praktijkvoorbeelden de toegevoegde waarde zien. Tijdens de kennissessie maken wij u duidelijk dat volledig digitaal werken in de Cloud via Office 365 geen ‘ver-van-mijn-bed-show’ is.

Office 365 biedt uw organisatie de volgende voordelen:

 

Office 365 bevat veel meer dan alleen Word, Outlook en Excel in de Cloud. Naast de bekende Office applicaties beschikt de gebruiker ook over veel onderdelen om volledig digitaal samen te werken in de Cloud. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

 

OneDrive: Met OneDrive kunt u uw persoonlijke bestanden opslaan op één plaats, met anderen delen en openen vanaf elk apparaat dat verbinding heeft met internet.

Teams: Via Teams wordt een werkruimte in de Cloud gecreëerd waarin gebruikers beschikking hebben over alle informatie, hulpmiddelen, personen en gesprekken. Binnen Teams kunt over alle Office 365 functionaliteiten beschikken, zonder te hoeven schakelen tussen losse applicaties om de juiste informatie bij elkaar te zoeken.  
  Flow: Met behulp van Flow kunt u in Office 365 herhalende taken automatiseren door deze om te zetten in een geautomatiseerde werkstroom. Op deze manier kunt u bedrijfsprocessen en documentstromen geautomatiseerd laten verlopen binnen Office 365.
Planner: Met Planner is het eenvoudig om teamwerk te organiseren. Het is een digitaal planbord waarmee je eenvoudig nieuwe plannen kunt maken, taken kunt organiseren en toewijzen, bestanden delen en updates ontvangen over de voortgang van een project.  

Tijdens de kennissessie vertellen wij niet alleen over de mogelijkheden en voordelen van Office 365, maar laten u live zien dat Office 365 alles biedt wat u nodig heeft om digitaal te kunnen (samen)werken binnen uw organisatie. Aan de hand van enkele praktijkvoorbeelden laten wij zien hoe de apps van Office 365 toegepast kunnen worden in de praktijk. Uiteraard houden wij tijdens de sessie voldoende ruimte voor uw vragen en zal ook een gezellige borrel aan het eind niet ontbreken. 

Locatie:
Van Dinther bedrijfsautomatisering, Elftweg 2a, 4941 VP Raamsdonksveer

Datum en tijdstip:
Donderdag 17 mei14:30 tot 16.00 ( na afloop borrel )

Aanmelden
Klik hier om aan te melden voor de kennissessie

Kosten:
Deelname aan de kennissessie is gratis

 

Wel interesse, maar niet in de gelegenheid om langs te komen. Wij komen graag bij u langs op locatie om u meer te vertellen over Office 365. Let wel op vol is vol!

Indien u vragen heeft, kunt u deze mailen naar info@vandinther.net of contact opnemen met Kevin van Herwijnen via 0162-519955.

Wij zien uit naar uw komst!