Stichting Leergeld bedankt Van Dinther The Document Company.

Kort voor het verstrijken van 2016 heeft Van Dinther The Document Company in Raamsdonksveer, bij monde van eigenaar Han van Dinther, afspraken gemaakt over de support, advies en het onderhoud van het ICT landschap van Stichting Leergeld. De toezegging behelst kosteloze ondersteuning door Van Dinther Bedrijfsautomatisering voor ICT van Stichting Leergeld voor de komende jaren.

9191_logo_def

Stichting Leergeld opgericht in 2003, werkt uitsluitend met vrijwilligers (35) en is afhankelijk van donaties en subsidies. Zij maakt zich dagelijks sterk voor kinderen tussen 4 en 18 jaar die opgroeien in minima-gezinnen zodat zij kunnen deelnemen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten als schoolreis/kamp, contributie sportclub/kleding, 2e hands pc of fiets.

Charlotte van ‘t Hullenaar, algemeen coördinator van St. Leergeld: ‘Via deze weg willen we Van Dinther Bedrijfsautomatisering hartelijk danken voor de wijze waarop zij bij Stichting Leergeld invulling geeft aan het begrip: maatschappelijk betrokken ondernemen.’

Wilt u meer informatie over Stichting Leergeld? Klik dan hier om de website te openen.