Op 12 september 2024 vindt de veertiende editie van CorporatiePlein plaats in Expo Houten, geheel in het teken van de digitale transformatie van woningcorporaties. Van Dinther is uiteraard ook aanwezig om te laten zien hoe wij woningcorporaties ondersteunen bij hun digitale transformatie met innovatieve oplossingen en advies. Mis dit evenement niet en kom 12 september langs op onze stand 53! 

We lichten alvast een tipje van de sluier op over wat u van ons kunt verwachten op het CorporatiePlein.

E-Content 365

Op CorporatiePlein 2024 presenteren we met trots onze innovatieve cloud ECM-oplossing speciaal voor woningcorporaties: E-Content 365. Kom langs voor een demo en ontdek hoe E-Content 365 zorgt voor efficiënte en correcte documentopslag. Ons systeem is gebruiksvriendelijk, ondersteunt wet- en regelgeving en is ISO 9001 en ISO 27001 gecertificeerd. Met E-Content 365 bieden we geavanceerd documentmanagement, geautomatiseerde workflows en integratie met Microsoft 365, waardoor jouw corporatie optimaal kan profiteren van automatisering en beveiliging.

Factuurherkenning 365

Daarnaast introduceren wij Factuurherkenning 365, onze Microsoft AI-gebaseerde oplossing voor factuur dataextractie en archivering. Deze tool vereenvoudigt het verwerken en opslaan van facturen, zodat je meer tijd overhoudt voor andere belangrijke taken.

Meer informatie

Wij kijken ernaar uit om je op 14 september te ontmoeten en al je vragen te beantwoorden. Bezoek ons op stand 53 tijdens het CorporatiePlein in de Expo te Houten. 

Zien we je daar?