Waardwonen kiest E-Content

Waardwonen verhuurt en beheert woningen voor alle doelgroepen in Angeren, Bemmel, Doornenburg, Haalderen, Huissen en Millingen aan de Rijn. De belangrijkste taak is het bieden van goede, betaalbare huurwoningen voor mensen met een lager inkomen.

Na een gedegen selectie met ondersteuning van adviesburo Andersom kiest Waardwonen voor E-Content ECM van Van Dinther. De komende periode gaan Van Dinther en Waardwonen aan de slag met de implementatie van de digitale werkomgeving. Nadrukkelijk wordt niet gekozen voor de “traditionele” inzet van een DMS. E-Content wordt de digitale werkomgeving voor de hele organisatie.

De implementatie zal op hoofdlijnen op een pragmatische wijze worden uitgevoerd volgens de Prince2 en Agile scrum methodiek, aangevuld met de ervaringen die Van Dinther heeft opgedaan bij het implementeren van E‑content bij andere corporaties. De beoogde projectfasering zorgt dat de implementatie van E-Content een gefaseerde live-gang kent. Een doeltreffende projectaanpak die snel resultaat levert. De fasering legt de focus namelijk op het inrichten van processen in sprints, waarbij processen aan het eind van die sprints live worden gebracht.