2016 Koningsupdate

De 2016 Koningsupdate van E-Content brengt nieuwe handige functionaliteiten met zich mee.

De zomer is nog maar net begonnen, maar bij Van Dinther wordt alweer hard gewerkt aan de volgende E-Content release: de Koningsupdate 2016.

Ondersteuning bulkarchivering

Met de archiveerclient kunnen nu meerdere documenten tegelijk gearchiveerd worden met dezelfde kenmerken. Vanuit de verkenner wordt een document geselecteerd om te worden opgeslagen. Vervolgens kunt in de archiveerclient meerdere documenten selecteren. Deze worden dan allemaal met dezelfde kenmerken opgeslagen in E-Content.

Uitbreiding van het taakscherm

Dat op het takenscherm in E-Content nu ook de afhandeldatum kan worden toegevoegd, hiermee kan de gebruiker aangegeven wanneer de taak afgerond dient te zijn. Daarbij is het ook mogelijk om vanaf het takenscherm direct het document te openen en de eigenschappen van de taak worden geopend door op   te drukken.

Optie menu sneller toegankelijk 

Voorheen was het menu te bereiken via de drie puntjes binnen de bibliotheek en vervolgens nogmaals op de drie puntjes te klikken. Dankzij de nieuwe update is deze nu direct toegankelijk door rechts naast het document te klikken. Daarbij zijn deze menu’s uitgebreid met de opties om te kunnen ‘Herarchiveren’ of het takenscherm te openen.