2015 Zonnige Zomerupdate

De Zomerupdate 2015 van E-Content is gereed!

Deze zomermaanden is door Van Dinther hard gewerkt aan de nieuwe update van onze E-Content ECM-oplossing. Met trots willen wij u hierbij mededelen dat een nieuwe E-Content update beschikbaar is gesteld. De E-Content Zomerupdate 2015 wordt in de komende periode beschikbaar gesteld en uitgerold bij alle klanten die gebruik maken van E-Content op basis van SharePoint 2013.

De nieuwe E-Content Zomerupdate biedt nieuwe functionaliteiten die het onder andere mogelijk maken om E-Content persoonlijker in te zetten richting eindgebruikers. Bijvoorbeeld doordat E-Content op meer vlakken is te personaliseren. Dit zorgt ervoor dat iedere medewerker binnen uw organisatie optimaal ondersteund wordt in het uitvoeren van de dagelijkse werkzaamheden. Dankzij nieuwe functionaliteiten kan voor iedere medewerker de gewenste E-Content werkomgeving gecreëerd worden. Denk hierbij dus aan flexibele indelingen en het tonen van relevante informatie afgestemd op de betreffende gebruiker.

Bent u nieuwsgierig naar meer informatie over de E-Content Zomerupdate, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag welke verbetering en nieuwe functionaliteiten de E-Content Zomerupdate met zich meebrengt. Release notes zijn beschikbaar en kunnen op verzoek worden aangeleverd.

Uiteraard is het ook mogelijk om de update live te aanschouwen. U kunt hiervoor een bezoek brengen aan onze stand tijdens het CorporatiePlein 2015 op 24 september. In een korte demonstratie zullen wij u  alle onderdelen van de Zomerupdate 2015 toelichten.