De Sleutels over de beste digitale dienstverlening

De beste dienstverlening voor digitale én minder zelfredzame klant

De Sleutels wil bij de tien procent beste corporaties horen op het gebied van dienstverlening. Uiteraard digitaal, maar ook voor de minder zelfstandige klant. Hoe wil de corporatie uit Leiden deze doelstelling bereiken? Een gesprek met Marjolijn Rottink, hoofd Interne Zaken over optimale klantprocessen, kennismanagement en klantverleiding: “We willen klanten verleiden het efficiëntste en effectiefste kanaal te kiezen.” Lees verder

De Sleutels kiest voor E-Content

De Sleutels uit Leiden kiest Van Dinther met E-Content voor ECM

Na een gedegen selectie kiest de Leidsche Woningcorporatie De Sleutels voor E-Content ECM van Van Dinther. De komende periode gaan Van Dinther en De Sleutels aan de slag met de implementatie van de digitale werkomgeving. Nadrukkelijk wordt niet gekozen voor de “traditionele” inzet van een DMS. E-Content wordt de digitale werkomgeving voor de hele organisatie.

 De Sleutels merkte dat de organisatie veel tijd verloor met het terugvinden van documenten. Een reden hiervoor was onder andere doordat medewerkers eigen archieven beheerden. Hierdoor waren documenten/informatie niet centraal beschikbaar voor de organisatie. De Sleutels streeft daarom naar het maken van een serieuze efficiëntieslag met het implementeren van een nieuw Document Management Systeem (DMS). Lees verder

Intermaris – E-Content integratie met ERP Tobias AX van Aareon

Intermaris maakt gebruik van E-Content ECM. Met de live-gang heeft Intermaris de eerste grote mijlpaal behaald van het programma ‘Digitaal werken’.

‘Digitaal werken’ bevat ook de naadloze integratie tussen E-Content en het ERP Tobias AX. Dankzij moderne technieken is de integratie optimaal en kunnen veel gegevens tussen de systemen worden uitgewisseld. Hierbij gaat het niet alleen om het uitwisselen van brongegevens. De documentspooling en de onderlinge uitwisseling van vastgoedprojecten, inkoopcontracten en facturen zijn belangrijke onderdelen voor de integratie.

Lees verder

Efficiënt met E-Content ECM

Zayaz uit ‘s-Hertogenbosch is met de hele organisatie aan de slag gegaan met E-Content, de Enterprise Content Management-oplossing van Van Dinther. Het E-Content-project maakt onderdeel uit van het transitieprogramma “Basis op Orde” bij Zayaz.

Lees verder

​WonenBrebrug – 350 Gebruikers aan de slag met E-Content ECM

Vrijdag de dertiende staat bij velen van ons bekend als ongeluksdag. Toch heeft vrijdag 13 november voor WonenBreburg een geluksmomentje bezorgd. Op die dag zijn alle 350 medewerkers van WonenBreburg namelijk succesvol live gegaan met de E-Content ECM oplossing van Van Dinther. Na een periode van hard werken is het oude Document Management Systeem vervangen door het moderne E-Content, gebaseerd op de meest recente versie van Microsoft SharePoint.

Lees verder

Intermaris – Digitaal aan het werk met E-Content​

31 Augustus 2015 is bij Intermaris uit Hoorn de boeken in gegaan als de dag waarop het roer omgaat op het gebied van digitaal werken binnen de organisatie. Op die dag is de volledige organisatie gebruik gaan maken van de moderne E-Content ECM oplossing van Van Dinther. Het op Microsoft SharePoint gebaseerde E-Content sluit volledig aan op het procesmodel van Intermaris dat gebaseerd is op de COrporatie Referentie Architectuur (CORA).

Lees verder

Area: “Het nieuwe E-Content”

30 Mei 2016 is Area te Uden gemigreerd naar de nieuwste versie van E-Content. Het op SharePoint 2010 gebaseerde DMS wordt vervangen voor het nieuwe E-Content gebaseerd op Microsoft SharePoint 2013. De implementatie van het nieuwe E-Content maakt onderdeel uit  van breder traject waarin Area streeft naar optimalisatie van de kantoorautomatisering. Ook het outsourcen van de ICT maakt onderdeel uit van dit traject. Een korte periode na de realisatie van het project blikken we terug op het project tijdens een interview met Frans Plamont (projectleider E-Content) en vragen wij ook naar de ervaringen met het nieuwe E-Content.

Lees verder